Rozsdagyár

ORDER OF SOULLESS - Új mini EP-vel jelentkezett a metalcore csapat

2018. december 30. - Kovenant

order_of_soulless_toth_richard_1.jpg

Új kétszámos EP-vel jelentkezett a várpalotai metalcore csapat, az Order Of Soulless. A "Csonttáfagyott" című anyag máris meghallgatható, jövőre pedig további újdonságokkal készült a zenekar.

A banda 2015 májusában alakult a metalcore stílus jegyében. Céljuk, hogy minél több emberhez eljusson zenéjük mondanivalója, mely mély gondolatokat és egyedi társadalomszemléletet tükröz. Még a 2015-ös évben jelentkeztek két számmal, melyek a 2017. január 2-án megjelent "A saját álmom, a saját halálom" című hatszámos EP-re is felkerültek.

Az új számok készítése mellett a koncertezés is fontos szerepet játszott, azonban a tagcserék miatt a zenekar tempója kissé visszaesett. A jelenlegi felállás azonban újabb két számot eredményezett, melyeket a 2018 decemberében megjelenő "Csonttáfagyott" című mini EP-n hallhattok és a következő évre készülőben van jó néhány új szám is. Az együttes Facebook-oldala ITT található.

Az Order Of Soulless jelenlegi felállása:

Ének: Nyári Antal
Dob: Keresztes Richárd
Bass: Balogh Attila
Gitár: Zetlbacher József
Gitár: Tóth Richárd

Fotó: Tóth Richárd

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1414522886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása