Rozsdagyár

AC/DC - Most már biztos: Brian Johnson énekli fel az új albumot

2019. január 30. - Kovenant

acdc_6.jpg

Érdekes bejegyzés látott napvilágot az amerikai grindcore/death metal csapat, a Terrorizer Facebook-oldalán, mely most már végérvényesen igazolja az AC/DC új albuma körül korábban napvilágot látott pletykákat és reményeket (ezekről ITT írtunk). 

Tavaly ősszel járta be a rocksajtót a hír, hogy a Vancouver városában található Warehouse stúdió előtt látták együtt nevetgélni Brian Johnson énekest és Phil Rudd dobost, akik méltatlan körülmények között voltak kénytelenek távozni az AC/DC eddigi utolsó albumát kísérő világ körüli turné megkezdése előtt és annak során (a "Rock Or Bust" album kritikája ITT olvasható). 

Phil Rudd büntetőeljárása (kábítószerbirtoklás és gyilkosságra való felbujtás) tette lehetetlenné, hogy csatlakozzon társai koncertkörútjához, míg a frontember súlyos halláskárosodása miatt volt kénytelen idejekorán befejezni a fellépéseket, őt Axl Rose pótolta a fennmaradó koncerteken.

bj_pr_1.jpg

A Terrorizer január 29-i bejegyzése szerint éppen befejezték Európa-turnéjukat, amikor a hazatérés után a repülőtéren belefutottak a brit énekesbe. Ha már ott voltak, akkor rákérdeztek, hogy mi igaz a pletykákból és tényleg Brian Johnson fogja-e felénekelni az új AC/DC soralbum dalait. Az énekes határozott igennel felelt és azt is elmondta, hogy nagyon elege van már a titkolózásból és a tagadásból. 

Mivel Angus és Stevie Young gitárosok is szerepelnek a fentebb említett fotókon, az egyetlen kérdés már csak az, hogy a klasszikus felállás basszusgitárosa, a turné végén visszavonulását is bejelentő angol Cliff Williams is csatlakozik-e a bandához. Talán egy utolsó, karrierlezáró lemez és koncertkör még belefér és minden idők talán legnagyobb rockbandája így méltóképpen vehetne búcsút közönségétől.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7814598188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabroca 2019.02.01. 09:19:20

az igazi házibulizene pár sör után
süti beállítások módosítása