Rozsdagyár

ROCKMARATON - Örülhetnek a grind és a metalcore rajongók

3 nemzetközi és 11 hazai fellépő nevével bővült a lista

2019. február 06. - Felicium

unnamed_1_1.png

Lassan teljes az idei Rockmaraton programja - 3 nemzetközi és 11 hazai fellépő nevével bővült a lista, örülhetnek a grind és a metalcore rajongók.

Az éles szemű grindcore rajongók egy ideje már tudják - a zenekari önbejelentőnek hála - idén nem kell nélkülözniük a stílus legendáit! A Napalm Death július 12-én hozza a tőlük megszokott színvonalas kaszabolást, lendületük mitsem kopott az elmúlt közel 40 év alatt.

Bury Tomorrow a brit metalcore színtér egyik éllovasa, tavaly megjelent legutóbbi lemezükkel jelenleg is turnéznak Európa-szerte – a csapat július 13-án a Szalki-szigeten is bizonyíthatja, okkal lett az utóbbi években a szcéna egyik leggyorsabban feltörekvő együttese.

Ezúttal duplán örülhetnek a metalcore szerelmesei – érkezik az Our Hollow, Our Home, akik az elmúlt hat évben szintén elég hamar népszerűek lettek. Mindkét csapat egy napon, egy színpadon játszik.

Újabb hazai tizenegyessel bővült a sorDreamgrave, Gutted, Hatvan City HC, Ideas, Invader, Liberal Youth, Paddy and the Rats, Perihelion, Stress, Vesztegzár, Watch My Dying.

 
 

Országszerte a Ticketportál jegyirodáiban és online kaphatóak a jövő évi bérletek.​ Az eddig bejelentett program elérhető a http://rockmaraton.hu/programok oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4514611642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása