Rozsdagyár

KEN HENSLEY & LIVE FIRE - Koncert az A38 Hajón

2019. február 18. - Felicium

kenhensley_03.jpg

Eseménydús 2019-re készül Ken Hensley: az idén 74 éves angol zenész rögzít majd egy lemezt, melynek Monsters and Machines lesz a címe, és új dalokat tartalmaz majd. Emellett dolgozik második könyvének kiadásán, és egy musicalen is, Born To Rock címmel. Szerencsére marad ideje koncertezésre is: Oroszország, Svédország, Norvégia és Csehország mellett Magyarországra is ellátogat. Budapesten május 22-én hallhatjuk az A38 Hajón, koncertzenekara, a Live Fire élén.

Az új album a 2018-as válogatáslemezt követi, mely Rare and Timeless címen került kiadásra, és két új dal mellett az elmúlt 50 évből tartalmaz válogatott különlegességeket, dalokat.

Emellett Ken már most készül a 2020-as évre, amely többszörös jubileumot jelent majd pályafutásában, hiszen 60 évvel korábban, 1960-ban kezdte zenészi pályafutását, és éppen 50 éve, 1970-ben kezdődtek a Uriah Heep-pel közös évek. Ken 1970 és ’80 között volt tagja a Heepnek, és ez idő alatt számtalan slágert szerzőként jegyzett, így a Lady In Blacket és a July Morningot is.

A zenész újévi üzenetében arról is írt, hogy ő már rég nem rágódik az öregedésen, egy dolog pedig biztos nem változik ígérete szerint: „Ezután is igyekszem nagyszerű zenét szolgáltatni a közönségnek, élőben és felvételen egyaránt, támogatásommal segítem a rászorulókat, szeretetet és megnyugvást biztosítok szeretteimnek, így az én feleségemnek és családomnak. Ezen túl pedig Isten kezébe helyezem a sorsomat, és rábízom terveim elbírálását.”

a Livesounds bemutatja:
2019. május 22., szerda 20 óra
Budapest, A38 Hajó
Ken Hensley & Live Fire koncert
Belépő: 6900 Ft
Jegyek kaphatók az A38 Hajón, valamint a Ticketportal, a Tex hálózatában, és a www.tixa.hu és www.a38.hu weboldalakon.

Kapcsolódó weboldalak:
http://livesound.hu/
http://www.ken-hensley.com/

https://www.facebook.com/LiveSoundProd/
https://www.facebook.com/events/2276118422665465/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9414633618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása