Rozsdagyár

ACID VICTORIA - Dalpremier: Rock

2019. március 03. - Felicium

dsc_0293_sz_cikkbe2.jpg

Váratlanul több mint egy év hallgatás után újra friss dallal jelentkezik a budapesti stoner/psy/rock trió, az Acid Victoria. Ezúttal sivatagi múltjuk kerül előtérbe az új szerzeményben, ahol a cím önmagáért beszél. A csapat idén megjelenő első nagylemezének ez már a második előfutára, ami, ahogy a bandától megszokhattuk teljesen különbözik az előzőtől. Ezért is lesz kérdés, hogy a teljesen angol nyelvű "Where's the Magic From" vajon milyen összképet tár majd elénk.

A zenekar idén ünnepli alapításának 5. évfordulóját, amihez egy két órás maratoni bulival készülnek március 9-én az S8 Underground Clubban, ahol fellép még a 4Bards, a Black Particles és a Que Pasa Mijo, akikkel közös dalt is előadnak majd a színpadon. Hajnalig tartó mulatozás, végtelen alkoholos ital és torta várható szombaton. (Facebook esemény)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9414665229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása