Rozsdagyár

MACHINE HEAD - Jubileumi turné a Burn My Eyes albummal

2019. március 25. - Kovenant

mh_25th.jpg

25 éve jelent meg a Machine Head debütalbuma, a "Burn My Eyes" és ennek apropóján a mostanában nem igazán a csúcson levő brigád jubileumi turnéra indul, melyen első alkalommal fogják végigjátszani a teljes korongot. Ráadásul majdnem az eredeti felállásban.

Az együttes fele nemrégiben lépett le Robb Flynn énekes-gitáros-zenekarvezető mellől (erről ITT írtunk részletesen), nem utolsósorban az eléggé gyászosra sikeredett és a rajongótábort brutális mértékben megosztó legutolsó stúdiólemez miatt (a kritikánk ITT olvasható). A mostani bejelentés így logikus lépésnek tűnik: a turné október 5-én indul Németországban (Freiburg), majd az európai kör november 8-án ér véget Írországban (Dublin). Ennek keretében október 20-án Budapesten, a Barba Negrában is fellépnek. 

A koncertek háromórásak lesznek: az első részben egyfajta best-of műsort kapunk, melynek során Robb Flynn és Jared MacEachern basszusgitárost két új tag fogja kísérni, az ő személyük később kerül bejelentésre.  

Ami viszont izgalmasabb, az a műsor második fele: a "Burn My Eyes" albumot fogják végigjátszani, ráadásul a két jelenlegi taghoz csatlakozik Chris Kontos dobos és Logan Mader gitáros, akik akkoriban voltak a brigád tagjai és szerepeltek is a bemutatkozó anyagon. Már látható is turnébeharangozó, ahol közel az eredeti felállásban próbál a Machine Head:

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2214715989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása