Rozsdagyár

MACHINE HEAD - A régi felállás elnyomta a Davidiant a stúdióban

2019. április 10. - Kovenant

mh_3.jpg

Korábban már megírtuk ITT, hogy a Machine Head elég zavaros időket élt meg utolsó és eléggé megosztóra sikeredett albumuk megjelenését követően (lemezkritika ITT). A banda most a tagság felének lelépése után egyrészt összetrombitálta a régi gárda soraiból Chris Kontos dobost és Logan Mader gitárost és dupla műsorral indulnak turnéra.

A "Burn My Eyes" album jubileumának alkalmából a műsor az akkori felállás ünneplése lesz a teljes lemez eljátszásával, a második részben pedig az egyelőre még ismeretlen két új taggal kiegészült zenekar egyfajta best-of programot fog előadni. Ennek apropóján az összeállt kilencvenes évekbeli formáció újra rögzítette a legendás 1994-es bemutatkozást is, melyről most a Davidian hallgatható és nézhető meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3014753275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása