Rozsdagyár

PIT OF SARON - Klippremier: No More Void

2019. július 06. - Kovenant

pit_of_saron.jpg

A debreceni Pit Of Saron tavaly decemberben jelentkezett egy újdonsággal, méghozzá egy Tiësto-feldolgozással, amelyben egyúttal új énekesük, Kiss Ádám (Dash) is bemutatkozott. Azóta szépen-csendben dalokat írnak, amelyekről folyamatosan rántják majd le a leplet. Közülük itt is az első egy videoklip formájában, ez a No More Void címet kapta. 

A Pit Of Saron alakulása 2012 elejére tehető. A zenekar azóta jó pár tagcserén ment át, az alapító tagok közül már csak Hegyes Gergő maradt.  2018 áprilisa óta él a jelenlegi felállás, ami a következő: Kiss Ádám (2018- ének), Bota Ákos (2013- gitár), Hegyes Gergő (2012- gitár), Szabó Attila (2013- basszusgitár), Sávai Bence (2014- dob).

Stílust illetően nehéz behatárolni őket, nagyjából hagyományos metalcore és modern metal elemeket ötvöznek. A Pit Of Saron 2017-ig kiadott egy négyszámos EP-t és két nagylemezt "Oblivion" és "The Emptiness, The Rage And Me" címmel. Azóta megjelent két további kislemezük, de nagyrészt a készülő harmadik albumuk dalainak írásával és koncertezéssel foglalkozott a zenekar. Országszerte és külföldön is megfordultak számos klubban és fesztiválon, Romániában, Bulgáriában, Szerbiában, Boszniában, Horvátországban és Szlovákiában. Többek között a debreceni Campus Fesztivál állandó fellépője. A 2019-es évben tervezik megjelentetni a fent említett harmadik nagylemezüket.

A zenekar terveiről Kiss Ádám mesélt néhány mondatban:

A közeljövőben meg fog jelenni három dalunk, melyek közül a klipes az egyik. A három szám egy 12 számos album része, melyet négy részletben hozunk ki. Így kevesebb ideig vagyunk csendben, valamint a koncertekre is könnyebben tudunk készülni, munka mellett. A számokat a debreceni MMP stúdióban vettük fel, a klipet pedig a Hangszerarzenál új debreceni üzletében forgattuk az Atomic Mediával.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2014928480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása