Rozsdagyár

PEOPLE AS MACHINES - Progresszív metal Budapesten

2019.08.29. | S8 Underground Club

2019. augusztus 08. - Felicium

66103826_462228224566269_6577389144173969408_o.jpg

Augusztus végén Budapestre látogat a People As Machines progresszív metal négyes. A zenekart a Berklee College of Music „Kiemelkedő Zenész” díjas Jesús Chavarría gitáros alapította 2018-ban Uri Wapinsky basszusgitárossal és még ebben az évben meg is jelent a "Mask Maker” című debütáló nagylemezük.

A mondhatni friss felállásuk során már több nemzetközi fesztiválon is részt vettek, valamint olyan nevekkel oszthatták meg a színpadot, mint a Slayer, a System of a Down, a Stone Temple Pilots, vagy az Alice In Chains, Augusztus 29-én csütörtökön pedig egy klubkoncert keretén belül lehetünk szem és fültanúi az S8 Underground Clubban, melynek progresszív hangulatát további két budapesti zenekar fogja felvezetni, név szerint az 58 és a Room of the Mad Robots (Facebook-esemény).

A budapesti Room Of The Mad Robots 2006 óta létezik. Rengeteg dolgot sikerült abszolválniuk az alakulásuk óta, kiadtak három nagylemezt és három minialbumot, felléptek a Crowbar, a Naam, a Pro-Pain, a Hellyeah és maga Ozzy előtt is, felléptek a Szigeten, a Fezenen, Hegyalján, a Rockmaratonon és a Wacken fesztiválon. A pszichedelikus elemekkel tűzdelt progresszív rock zenekar fogja megalapozni az atmoszférát közvetlenül a People As Machines előtt.

A tavalyelőtt alakult pofátlanul fiatalokból álló csajénekes modern metál triónak a tavalyi évben már számos helyen volt lehetősége megmutatnia magát, köztük az Abaliget Prog Campen és a Metal Halloweenen is. A nevük a Soroksári út 58 szám alatti próbaterem-komplexum után jött, ahol is az első próbájuk volt. Rengeteg külső zenei hatás éri a zenekart, amelyekkel egyedülállóan és ízlésesen festik meg a zúzós alapokat progresszív, funky elemekkel, egy koherens masszát alkotva.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7014999082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása