Rozsdagyár

ROCKBALATON FESZTIVÁL - A rockzene hazai nagyágyúi ismét Fonyódra jönnek

2019. augusztus 08. - Kovenant

rockbalaton.jpg

Augusztus 8. és 11. között rendezik meg Fonyódon immár hatodik alkalommal a RockBalaton Fesztivált, mely három napon keresztül várja a magyar rock- és metalzenei szerelmeseit a magyar tenger partján. Fellép a Karthago, Rudán Joe Band, az Apey and the Pea, a Leander Kills, az Ossian, a Depresszió, az AWS, a Pokolgép és még sokan mások.

A RockBalaton szervezésére feltehetően idén sem lesz panasz: a koncertek között a sörsátorban rock-DJ-k gondoskodnak a hézagmentes zeneszolgáltatásról. A szervezők ezúttal három óriássátort is felállítanak, a tavaly megduplázott toaletteknél is több illemhelyet telepítettek a fesztivál területére. A rendezvényen 14 éves kor alatt nem kell belépőt fizetni, de a fiatalok csak szülői felügyelettel léphetnek be.

A RockBalaton hivatalos söre a Balaton Felvidéki Stari Sör, a borokat a balatonlellei Szabó Pince szolgáltatja. Sátrazni a Napsugár Campingben lehet, a helyszínen erre nincs lehetőség. A beléptetés idén is két pénztárral működik majd, a napijegyek OTP Szép kártyával és bankkártyával is fizethetők, a belépőjegy csak egyszeri belépésre jogosít. Bérlet vásárlására a helyszínen már nincs lehetőség. Idén véradás is lesz, a vérellátó szolgálat csütörtökön várja a helyszínen a véradókat.

A fesztivál programbontása:

2019.08.08., csütörtök:

Burnout, Dorothy, Ossian, Road

2019.08.09., péntek:

Phoenix RT, Apey and the Pea, Leander Kills, Depresszió

2019.08.10., szombat:

Don Gatto, AWS, Karthago, Pokolgép

2019.08.11., vasárnap:

Nemzeti Hang, Rudán Joe Band, Kárpátia, Kalapács

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6115000552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása