Rozsdagyár

EMMA UNDRESSED - Klippremier: Engedd el

2019. augusztus 14. - Felicium

emmaundressed_2_1.jpg

Friss dallal jelentkezett a debreceni Emma Undressed, ami az első közös szerzemény Mesivel, a készülő "Léleklakat" című új lemezről. A címe jól össze is foglalja a mondanivalót, talán az eddigiekhez képest ennek legpozitívabb az üzenete. A klip pedig mindezzel összhangban egy zárkózott, kissé kívülálló lányról szól, akinek végül sikerül „elengednie” a korlátait és nyitnia az őt körülvevő világ felé.

Mesi szavaival élve:

„Az megvan, amikor tök kedves veled mindenki, de egyszerűen képtelen vagy közel engedni magadhoz bárkit? Vagy amikor a többiek jól elvannak, te meg mindig csak kívülállóként figyeled őket? Vagy mikor szükséged van a csendre és az egyedüllétre? Tulajdonképpen ez vagyok én. De vannak helyzetek, időszakok, amikor ez a tulajdonság nem pozitívan hat. És a változás kedvéért el kell engedni néha ezeket a szarokat, és szét kell törni azt a bizonyos "léleklakatot". Nagyjából ez a lényege ennek az új számnak is.”

A klipet június elsején forgattuk a debreceni Brassai Sámuel Műszaki Szakgimnáziumban, illetve aznap este egy koncert keretében a Cafe Conca Doroban. A videót sok korábbi anyagunkhoz hasonlóan a Rózsa Produktum készítette, a forgatókönyvet is Rózsa Gabi írta. Sok nehézséggel küzdöttünk, nagyon nehéz volt megfelelő időpontot találni, ami jó az iskolának, a Concának, a videós stábnak, a statisztáknak illetve nekünk, de végül csak összehoztuk. Külön köszönet a szereplőknek: Eperjesi Bencének, Fejes Andreának, Mészáros Eszternek, Mészáros Nórának, Nedró Zsuzsannának, Péntek Petrának, Tordai Leventének, Tordai Máriának, valamint kiemelt szereplőként Tóth Patriknak, továbbá mindenkinek, aki az esti koncertre is eljött.

emmaundressed_3_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8915007730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása