Rozsdagyár

AKTUÁLIS - Klippremier: Belső szörnyem

2019. szeptember 02. - Kovenant

aktualis.jpg

Új klippel jelentkezett az alternatív/punk rock Aktuális zenekar: a Belső szörnyem című daluk az idén nyáron megjelent "2019" című kislemezükön szerepel.

A zenekar komolyabb működését 2007-óta számítjuk, akkor jelent meg az első, bemutatkozó EP-nk. Ezt 2008-ban még egy kislemez követte, majd 2009-ben megjelent első nagylemezünk, ami az "Amikor erről szól az élet..." címet kapta. 2012-ben ismét egy kislemezzel jelentkeztünk, ezután sajnos több tagcsere is történt a zenekarban, ami eléggé visszatartotta a csapatot, de sajnos elkerülhetetlen volt, két tag is több száz kilométerre költözött a banda székhelyétől, Fertőszentmiklóstól, ez szinte lehetetlenné tette a próbákat, zeneszerzést. A jelenlegi felállás 2014-ben fixálódott. 2015 januárjában a zenekar ismét stúdióba vonult és rögzítettük a második nagylemezünket, "Talán halhatatlanok lettünk" címmel, ami 2015. május 31.-én jelent meg. 2019 nyarán a zenekar új, 4 dalos kislemezt készített el, mely a '2019' címet kapta.

A zenekar felállása:

Gergácz Ádám - gitár, ének

Fábián András - gitár

Pócza Bence - basszusgitár, vokál

Kalmár Gábor - dob

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4915036492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása