Rozsdagyár

MEZMERIZED - Klippremier: Desire

2019. november 03. - Kovenant

mezmerized.jpg

Desire címmel megjelent a Mezmerized első videoklipje. A Mezmerized elektronikus metal zenekar 2019 nyarán kezdte meg pályafutását, a csapatot Király Anna és Mudra Olivér alapította. Az együttes hamar megkezdte a stúdiómunkát, október 24-én pedig megjelent a Desire videoklip a formáció azonos című első kislemezéhez. A Mezmerized energikus, modern, elektronikus metal zenét játszik.

A Desire az első darabja a kirakósnak. Rengeteg további tervünk van, de azok egyelőre maradjanak meglepetések. Nagy boldogsággal tölt el minket a rengeteg pozitív visszajelzés, amelyeket eddig kaptunk, ez mutatja számunkra, hogy jó úton járunk! A Mezmerized ötletét az ihlette, hogy mindig is szerettük az izgalmas, mondhatni ellentétes dolgok keveredését a zenében és szerettünk volna olyat alkotni, ami modern, energikus, populáris, mégis erőteljes, igazi metalzene! Az már csak hab a tortán, hogy itthon ez az első elektronikus metal zenekar, amely női énekessel tevékenykedik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7215285374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása