Rozsdagyár

THE EMBODIED - Visszatér a svéd acél

2019. december 07. - Felicium

theembodied2019.jpg

Hosszabb hallgatás és tagcserék után úgy tűnik, végre minden rendeződni látszik az itthon is többször bizonyított jönköpingi fenegyerekek háza táján. A The Embodied ugyanis - élén az új énekessel, Marcus Ehrenholmmal (ex-Assailant) újra aktív.

Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy gőzerővel dolgoznak a 2020 közepére ígért harmadik lemezükön, a King Diamondból ismert Andy LaRocque producerrel karöltve - előzetesként pedig folyamatosan csepegtetnek a dalokból. A múlt héten is kiadtak egy zúzós tételt – Into the Abyss címmel, a napokban ezt követi egy újabb őrületes kislemezdal, a Scanners - összesen négy nótát ígér az album érkezéséig a banda. A hangulat a szokásos (ezt már a két bemutatott alkotás is bizonyítja), a vérbeli északi lendületről így ez alkalommal sem kell lemondanunk. Az új korong ráadásul annak a reményével is kecsegtet, hogy a dallamos heavy metalt játszó svéd csapat lassan három év után, jövőre visszatérhet Magyarországra is, ahova nem csak az elmúlt évek fergeteges bulijai, hanem a magyar származású dobosuk is köti őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr415338102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása