Rozsdagyár

THE HELLFREAKS - Klippremier: Witches Heal

2019. december 08. - Kovenant

the_hellfreaks2.jpg

2020 február 7-én "God On The Run" címmel jelenik meg a budapesti The Hellfreaks negyedik nagylemeze. A zenekar több, mint két évig dolgozott az új dalokon, megvalósítva egy régi álmukat, a külföldi producerekkel történő együttműködést. A pre-production munkálataiba Paul Miner (New Found Glory, Atreyu, Death By Stereo), a production/keverés fázisába Evan Rodaniche (Escape The Faith, Powerman 5000, Lacey Sturm), a maszteringbe pedig Tom Waltz kapcsolódtak be, hogy a lehető legtökéletesebb formába öntsék a zenekar dalait, elképzeléseit. A lemez pedig a német Sunny Bastard Records gondozásában jelenik meg.

A Witches Heal a harmadik dal a lemezről, mely egy újabb Mihaszna Film klippel karöltve lát nap-, illetve holdvilágot. A zenekar énekesnője ekképpen nyilatkozott: “Az albumra szerettünk volna egy számot, ami húzását tekintve akár egy sztriptízklubban is szólhatna, amire nem csak táncolni, hanem vonaglani is lehet.”

Még ha a rúdtáncosok a klip folyamán nem is jelennek meg, a szám szövege szó szerint egy varázslatos világba invitál minket. “We are the kids of the witches that you never could burn or even catch” azaz “Mi vagyunk azon boszorkányok gyermekei, akiket nem sikerült elégetnetek vagy elkapnotok” a refrén vezérmotívuma, mely átvitt értelemben minden túlélőnek szól, akár fizikai vagy lelki traumáról legyen szó. A dal arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a nehéz időszakokban egymást támogassuk, ebből erőt kovácsolva testvérként, a “kemény fából faragott boszorkányok” gyermekeiként együtt álljunk helyt a világban.

A klipet egy 1853-ban épült kastélyban forgatták (Öreg Tölgy Kastély-fogadó), mely a nevét a kertben található 300 éves tölgyfáról kapta. A klip során felbukkanó statisztákat, a boszorkánytanyában mutatott méretes tücsköket és csótányokat egy állateledel-boltban bérelték fel. Jó hír: a hatlábú kollégák honoráriumát maradéktalanul kifizették, a természet lágy ölén kapott szabadság formájában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr515343646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása