Rozsdagyár

NUMENOREAN ÉS GAEREA KONCERT PÉNTEKEN

2019. december 10. - Kovenant

koncert_flyer_1.jpg

Last minute jelleggel most pénteken a kortárs black metal két zenekara fog ellátogatni hozzánk. 

A kanadai Numenorean idén jelentette meg második lemezét, az "Adore"-t, mely a Season of Mist gondozásában látott napvilágot. Az idei év egyik legjobb post-black metal anyagát tették le az asztalra, amit élő performanszuk csak még jobban alá fog támasztani. A Numenorean atmoszferikus világát ugyanannyira inspirálta az Emperor muzsikája, mint például a Gojira modernebb megközelítése és ebben rejlik a varázserejük, hogy tökéletes egyensúlyt állítanak fel a kőkemény blastbeatek és a melodikus részek között. 

 

Turnépartnerük pedig nem más lesz, mint a Gaerea Portugáliából, akik a tavalyi év egyik legjobb black metal anyagát szállították le "Unsettling Whispers" című lemezükkel. Náluk is felfedezhetőek a stíluson kívüli hatások, mint a death vagy a sludge, melyeket tökéletesen beleolvasztanak a zenéjükbe. Olykor az Ulcerate vagy a Gorguts ugorhat be 1-1 résznél, de ugyanabban a számban olyan érzésünk is támadhat, mintha egy progresszív Behemoth jammelne a Deathspell Omegával. 

 

A helyszínen más esemény kerül megrendezésre este 21.00 órától, ezért gyere időben! 
 
Kezdések:
18.00 - GAEREA
19.00 - Numenorean  

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7615346422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása