Rozsdagyár

BEERZEBUB - Klippremier: Bélyeg

2020. január 01. - Kovenant

beerzebub_1.jpg

A mosonmagyaróvári rap-metal formáció, a Beerzebub új dallal és klippel jelentkezett. A Bélyeg című tétel a hajtás után máris megtekinthető (2018-as EP-jükről ITT írtunk lemezkritikát).

Lemmy halálának idei évfordulóján volt 2 éves a formáció, ezért újra forgott a kamera a Videokilled jóvoltából és elkészült egy mozgókép a legújabb dühöngésünkhöz! Ars poetica, underground, hazai színtérkritika. Ennyiből áll az új dal, ömlesztve minden sztílót, ami igazán közel áll hozzánk. Továbbá ezt a tracket LONGI testvérünk emlékének ajánljuk, aki idén nyáron hagyott itt minket... Köszönjük az elmúlt két évet minden zenekarnak, szervezőnek, klubnak, akikkel együtt dolgozhattunk és azoknak akik életben tartják ezt az egész földalatti mozgalmat! Ezzel zárjuk a fennállásunk 2. évét és nyitjuk az új jövőképet!  Továbbra is a jótékonykodás, a zenei paletta erősítése és a tenni akarás lesz a cél a jövőben is!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1715379214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása