Rozsdagyár

KORUBAAN - Dalpremier: Rage

2020. február 02. - Felicium

bandpicturenormal.jpg

Egy friss és ropogós, feltörekvő drum&bass/electro/metal zenekar, a Korubaan új dalt hozott nyilvánosságra. A dal címe Rage, ami nem véletlen, ugyanis az energiabomba számmal az amerikai rap-metal Rage Against The Machine előtt kívánnak tisztelegni.

A Korubaan palettáján ez egy metalosabb hangvételű dal lett, mégis egyaránt szól az elektronikus zene és a metal kedvelőinek is. A srácok így nem azon a gyakran tapasztalt módon szalutálnak az általuk nagyra tartott banda előtt, hogy feldolgozást készítenek egy dalukból, hanem a saját stílusukba konvertálva jelenítik meg a Rage Against The Machine által képviselt dühös lázadást, azt a közeget és életérzést, melyet az első hallgatás keltett bennük, szövegében is ugyanúgy a saját korunk legfőbb problémáira reflektálnak. A dal a múlt szombati NIN-esten debütált az Analog Music Hallban.

A Korubaan 2018 decemberében indult útnak YdoboN dalszerző ötlete nyomán, amikor is az addig meglévő zenekaruk megkapta a végleges nevet és azt az imidzset, amit a saját planétájukként emlegetnek és biztosítják a koncertjükre tévedőket, hogy egy felejthetetlen, véget nem érő buliban lesz részük.

img_3305.jpg

Fotó: Deer Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4715451444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása