Rozsdagyár

OMEGA DIATRIBE - Turné helyett turnévideó

2020. március 30. - Kovenant

omega_diatribe_2020_press.jpg

A globális méretű, rendkívüli helyzetet generáló korona vírus miatt többek között a budapesti Omega Diatribe turnéja is ment a levesbe, amit a srácok egy élő klippel ellensúlyoznak, melynek anyagát a tavalyi Penultimate Fall Európa-turnén rögzítettek. 

Alább hallhatjátok is a második lemez egy klasszikus tételét, az Extrinsic című dalt, immáron Lucsányi Milán hangjával, valamint Szpuszenik Richárd dobjátékával, melyet a tavalyi Akvárium Klubos koncert alkalmával örökítettek meg. A zenekar őszre datálta az egyelőre címet nem viselő lemezük megjelenését, amit ezúttal a neves svéd producerrel, Jens Bogrennel készítenek. Azt viszont nem tudni egyelőre, hogy a járvány okozta korlátozások mennyiben érintik ezt (a csapat előző korongjáról ITT írtunk kritikát).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8815573552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása