Rozsdagyár

KORUBAAN - Földlakók figyelem! Invázióra felkészülni!

2020. június 29. - Felicium

82854984_304285384038883_6381618404725279310_n.jpg

Megijedni azért nem kell, hiszen nem az UFÓ-k lepnek el bennünket, hanem a Korubaan együttes Invasion szöveges videójának a premierje érkezett el.

Ha már korábban is utaztál a Korubaan űrhajóján, akkor megszokhattad, hogy zenehallgatás közben egy másik, rave bolygóra kalauzolnak el a srácok. Az Invasion című számukkal, azonban a Földre érkeztek:

A korubaani idegen törzs anyahajójával érkezett szeretett Földünkre, és nem békés szándékkal... Tervük az volt, hogy leigázzák az emberiséget, és átveszik a hatalmat a bolygó felett. Ehelyett azonban arra a bölcs belátásra jutottak, hogy inkább átformálják saját képükre a planétát. Mivel az anyabolygón sosem áll le a buli, ezért itt, a Földön is egy hatalmas partyt szerveznek. Nézd meg, hogy áll:

De mi is áll a történet mögött?

A zenekar az új dallal a Világ aktuális problémáira szeretne reflektálni, és saját üzenetüket és meglátásukat közvetíteni, ami szerint az emberiség saját magát helyezi előtérbe, aminek az az eredménye, hogy önmagukat, embertársaikat és nem utolsó sorban a bolygót, ahol élnek, elpusztítják. Ehelyett sokkal inkább az elfogadásra kellene fókuszálniuk az embereknek.

Emellett az Invasion egyfajta tisztelet nyújtás azok számára, akik más zenei műfajokra is nyitottak, de legfőként az undergroundra, ezzel is azt sugallva, hogy utalkozás nélkül is együtt tudnak élni más gondolkodású vagy stílusú emberekkel, és elfogadóak a Világ színes egyéniségeivel.

A Korubaan tagjai úgy gondolják, hogy a mai modern társadalomban minden változás és progresszív tevékenység az undergroundból indul ki. Ezért is van számukra ekkora jelentőséggel a műfaj.

Az albumcímadó dal egyébként az "Invasion" kislemez második száma, amely a már megjelent Origin című számhoz párosul. Az album első videóját itt nézheted meg:

Vajon sikeres volt a bolygó átformálása?

Erre a kérdésre YdoboN adott választ:

“Ez egy folyamat. Ha a számot meghallgatva Te is azt érzed, hogy erre buliznék egyet, és nem érdekel, hogy a jobbodon egy technos vereti, a balodon meg egy metalos headbangel, és jól esik együtt bulizni, akkor azt lehet mondani, hogy az inváziónk jó úton halad”

Facebook: http://bit.ly/kmm-krb-fb
Instagram: http://bit.ly/kmm-krb-ig
Youtube http://bit.ly/kmm-krb-yt
Spotify: http://bit.ly/kmm-krb-sp

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8615973630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása