Rozsdagyár

WORM - Megjelent a medgyesegyházi thrash metal csapat új EP-je

2020. július 07. - Kovenant

worm_2020.jpg

Az idén 22 éves medgyesegyházi thrash & roll csapat, a Worm még tavaly ősszel vett fel egy hatszámos EP-t "Félúton" címmel a gyulai No Silence stúdióban Simon István segítségével, mely most már teljes egészében meg is hallgatható a hajtás után.

A zenekar 1997-ben alakult Medgyesegyházán. Kezdetektől saját számokat játszottunk, néhány feldolgozás (például: Slayer, Sepultura) mellett. Első demónkat 1998-ban rögzítettük a szolnoki Denevér stúdióban "Vér és könny" címmel. A hatszámos felvétel kazettán terjesztésre is került. Ezzel a felvétellel országszerte sikerült koncertezni, elsősorban előzenekarként. 

A második demó 2001-ben Nagykanizsán készült, 9 számot tartalmaz. A felvételt követően a tagság többször átalakult, az egyetlen biztos pont Prexa maradt. Újabb demó készült 2005-ben, ez 3 számot tartalmazott. A továbbiakban változó tagsággal, időnként koncertezve működött a csapat. 2012-ben az eredeti felállásban éledt újjá a zenekar, azóta csak a basszusgitáros poszton történt változás.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr415987552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása