Rozsdagyár

TWISTER - Dalpremier: Zuhanórepülés

Zuhanórepülés felfelé! - Itt a Twister lemezelőzetes új dala

2020. augusztus 06. - Felicium

twister_zuhanorepules_cover_2000.jpg

Javában készül a negyedik Twister lemez, melynek első előzetese a Zuhanórepülés, mely egy kicsit eltér a zenekar által eddig mutatott irányvonaltól.

A zenekarvezető és fő dalszerző, Szávai Gery így mesélt nekünk a dalról:

A Zuhanórepülés nem egy "klasszik" Twister dal, nem olyan, mint amilyeneket az elmúlt években megismerhettetek tőlünk. Egy vidám, repülős, lazább nóta, melyet azért szerettünk volna elöljáróban a negyedik lemez kanyarjában kihozni, hogy kicsit oldjuk a mostani cudar helyzetet. Repülési élmények, stewardess, fenn a felhők felett... Zsoltival ketten írtuk a szöveget, én megírtam a zenét, valahogy így adta ki magát a dal. Mindenki hozzátette a saját elképzelését, de nyugalom, ősszel jövünk megint, egy kicsit zúzdábbal! 

A csapat negyedik nagylemeze 2021 elejére várható, méghozzá a GrundRecords gondozásában. A Zuhanórepülés szöveges videója megtalálható a Youtube-on, a dal pedig a különböző digitális felületeken.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8716116748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása