Rozsdagyár

STAGE DIVES - Lemezmegjelenés után klippremierrel mutatkoznak be

2020. augusztus 12. - Felicium

foto_1.jpg

A hazai modern rock-metal zenekar lemez- és klippremierjével indult az augusztus, melyet már mi is meghallgathatunk. A zenekar 2020 eleje óta aktívan működik Kispál Balázs, Vass Csabi és Vincze Levente alapítótagokkal. A modern metal hangzást ízléssel vegyítik rockelemekkel, melyeket néhol merészebb harmóniák is színesítenek. Egyes számokba progresszív elemeket is becsempésztek.

A vokál megszólaltatója Kispál Balázs, aki a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem mesterszakán végzett és számos színpadon játszott, köszönhetően eddigi zenekarainak, illetve Balázst láthatjuk többek között Varga Viktor és Gáspár Laci élő zenekarában is.

Ez az új projektem és a lemez gondolata 2019-ben tudatosult bennem a Mobilmánia zenekarból való távozásomkor, melynek hat évig voltam a tagja. Voltak régebbi dalaim, melyeket írtam, illetve újak is, így ezeket összevetve rögzítettük vendégzenészekkel, mint Geröly Matyi a doboknál (Ganxsta Zolee és a Kartel zenekar) Németh Viktor László billentyű (Turn of Mind zenekar), Mong Máté szöveg (Burnout zenekar). Máté három 3 számban is besegített szövegírás terén, amit a "Vadvirág" a "Valami hív" és  a "Függetlenség" számokban hallhatjátok.

Október 22-én nagykoncerttel mutatják be a lemezen szereplő dalokat, valamint rengeteg vendéggel is készülnek (esemény itt).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr916133500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása