Rozsdagyár

AC/DC - Közeleg az új album?

2020. szeptember 29. - Kovenant

acdc-2020.png

Sokasodnak a jelek immár hivatalos zenekari forrásokból is, hogy az ikonikus brit-ausztrál hard rock csapat, az AC/DC hamarosan megosztja rajongóival az új albumának első kislemeznótáját és a lemezmegjelenés dátumát.

Régóta arról szólnak az iparági pletykák, hogy a banda "Rock Or Bust" stúdiós felállása (Brian Johnson - ének, Angus és Stevie Young - gitár, Cliff Williams - basszusgitár, Phil Rudd - dob) még egyszer utoljára visszatér, hogy méltó módon búcsúzzanak el zenei örökségüktől. Az elmúlt években a brigádból kikerült három alaptag (Rudd, Johnson, Williams) is újra ringbe száll, valamint a 2017-ben elhunyt Malcolm Young emlékét is valamilyen módon megidézhetik, talán az általa még életében feljátszott, majd jegelt gitársávok és riffek beemelésével.

Tíz nappal ezelőtt az AC/DC hivatalos honlapja véletlenül kirakott pár képet, mely - úgy tűnik - az új klip forgatásáról származik. A felvételek gyorsan törlésre kerültek, de egy szemfüles rajongó lementette őket és azóta már bejárták a világsajtót is. A képen a 2014-es stúdiós felállás tagsága látható.

Most pedig az alábbi pár másodperces videó került ki a együttes közösségi médiás oldalaira, ami egyértelműen bizonyítja végre, hogy közeledik az első nóta és klip közzététele (a 2014-es, eddigi utolsó lemezük kritikája ITT olvasható).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4416219548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása