Rozsdagyár

MACSKANADRÁG - 11 év után jelentkezik új albummal a hazai punk rock csapat

2020. október 12. - Kovenant

macskanadrag.jpg

11 év után, 11 friss dallal jelent meg a Macskanadrág “Pénzt és életet” című friss albuma, melyet a budapesti Grenma Stúdióban rögzítettek. A punkok a megjelenés mellé egy animációs klipet is készítettek a Fangli, húr és mész című dalhoz. 

Ez a videoklip a munkámról szól, és arról, hogy a zenélés alkotta kiskorom óta nagyjából az életemet, és a zenekar többi tagjának az életét is. Van benne némi irónia és humor, mégpedig az, hogy én elég nagy hibaszázalékkal játszom koncerteken, de ennek ellenére is nagyon élvezem a zenélést már 26 éve, és gondolom ezzel a többiek is így vannak, még ha nem is tévesztenek annyit, mint én. A lényeg az, hogy együtt vagyunk 26 éve és szeretjük, amit csinálunk, a hibákkal együtt is! (Garfield)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7816236888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása