Rozsdagyár

PETRICOR - Megjelent a hazai modern metal csapat új EP-je

2020. november 27. - Kovenant

petricor.jpg

Ma, azaz november 27-én jelent meg a hazai modern metal csapat, a Petricor új, háromtételes EP-je "Disappear In Time" címmel, mely máris meghallgatható a különböző streaming-oldalakon.

A Petricor egy korábbi formáció hamvaiból 2019-ben éledt újjá. A "Disappear In Time" című kislemezünk ennek a régi felállásnak az emlékét idézik. Ez a három szám szerves része a múltunknak, ezért felvettük és pénteken lesz a pillanat, hogy közzétesszük. Ezen az EP-n kívül eddig egy közzétett dalunk van, a Merry-Go-Round, mely szintén elérhető Spotify-on és több streaming-platformon is.

A Petricor eddigi eredményei között tudhatjuk a 2020-as Wacken Metal Battle döntőjébe, az Analog Tehetségkutató elődöntőjébe, és a Rockbook Rockmagazin III. Online Tehetségkutatójának döntőjébe való bejutást, illetve játszottunk a Dürer az utolsó koncertjeinek egyikén, a 2020-as Dürer Metal Halloweenen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7716304508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása