Rozsdagyár

NEPTUN38 - Klippremier: Üvölts rám

2020. december 02. - Kovenant

neptun38.jpg

A 2017-ben alakult budapesti, saját megfogalmazásuk szerint electric funky metalt játszó Neptun38 új dallal és a rá készült klippel jelentkezett Üvölts rám! címmel. A debütalbum jövő tavasszal várható.

A zenekart Dávid és Tamás alapította 2017 nyarán Budapesten. Először csak mint ritmusszekció kezdtek el számokat írni, majd bővültek egy gitárossal és énekessel. Az első számok megírása és néhány tagcsere után 2019-ben új énekesük Ricsi, valamint 2020-ban gitáros fronton Marci csatlakozott. Lassan másfél éve dolgoznak a bemutatkozó anyagukon, mely Gyulán, a No Silence Stúdióban Simon István - Simi segítségével készül. A lemez várhatóan jövő tavasszal fog megjelenni. Zenéjük modern metal alapjait a funky basszus témák és electro-betétek teszik teljessé.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5716315886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása