Rozsdagyár

DREAM COMBINATION - Klippremier: Álom

2021. január 02. - Kovenant

dream_combination.jpg

A dallamos metalban utazó túrkevei Dream Combination az eddigi feldolgozásdalok után saját szerzeménnyel jelentkezett Álom címmel, melyre klip is készült.

Ez a 2020-as év bizony elég durván nem vártra sikeredett, mondhatjuk ezt minden bizonnyal sokak nevében. Talán már találkoztatok velünk korábban is, ám most az eddig tőlünk esetleg megszokott cover-vonal után, most egy saját dalunkat szeretnénk megosztani veletek. A dal címe Álom, ami talán a jelenlegi helyzetben elég sokatmondó lehet, viszont egyúttal kellőképpen tág határokat is szabhat bárki képzeletének. A gyulai No Silence Stúdióban dolgoztunk ezúttal, a végeredmény pedig önmagáért beszél. 

Természetesen ez a dal is kapott vizuális támogatást, ezúttal is Márton Józsi barátunk segítségével. A videó felvételei szülővárosunkban Túrkevén kerültek rögzítésre, amolyan” itt élünk mi” jelleget is adva a mondanivalónak: vidéki zene, vidéki srácoktól. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr316369468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása