Rozsdagyár

RED SWAMP - Új koncertvideóval jelentkezik a fővárosi stoner banda

2021. január 02. - Kovenant

red_swamp_press_photo_2020.jpg

A koronavírusra tekintettel közönség nélküli koncertet rögzített a budapesti szmóker-metal zenekar, a Red Swamp az esztergomi Sportalsó klubban, ahol négy közönségkedvenc dalt vettek fel 2020 október elején, az NKA és a Hangfoglaló Program támogatásával.

A zenekar énekese, Kovács Gergely beszélt a felvételről:

A banda a lemondott tavaszi turné után ősz elején tudott játszani pár bulit, melyek nagyon jól sikerültek és nagyon hiányoztak már, de az őszi turnénk további állomásai szintén a járvány áldozatául estek. Ez a pályázati felhívás jó alkalom volt arra, hogy készítsünk egy koncertfilmet azoknak, akiknek hiányoznak a közös együttugrálós, izzadós, éneklős-kiabálós megőrülések.

A közönségünk energiái nélkül nyilván nem volt ugyanolyan a hangulat, ami zavarba ejtő volt sokszor, de megpróbáltuk magunkból kihozni a maximumot. Szinte egyértelmű volt, hogy az esztergomi Sportalsóban fogjuk rögzíteni az anyagot, hiszen sok jó emlék köt minket ide; a közönség és a klub stábja is mindig szívesen látott minket, ezúttal is köszönjük nekik a vendéglátást!

Négy olyan dalt rögzítettünk, melyekre koncerteken a legnagyobb megmozdulás szokott lenni, köztük a jövőre megjelenő harmadik nagylemezünk címadó dalát is, a Time To Die tételt. A Crossed és a Queen Of The Dirt a második nagylemez kiemeltjei, a Tiszassippi pedig talán a leghíresebb “swamp-dal”.

Várjuk már nagyon, hogy újra közönség előtt lépjünk színpadra, de addig is reméljük, hogy ezzel a rövid, de velős dalcsokorral jóvá tudjuk tenni egy kicsit az elmaradt koncertek okozta hiányérzetet.

A Red Swamp legújabb nagylemeze 2021 első felében várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1816369278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása