Rozsdagyár

OMEGA DIATRIBE - Az Ektomorf korábbi dobosa lett a banda új ütőse

2021. január 09. - Kovenant

omega_diatribe_2021.JPG

Az extrém groove metalban utazó budapesti Omega Diatribe a meglehetősen erősre sikerült "Metanoia" címet viselő negyedik lemezük után (kritikánk ITT olvasható, melyet a neves svéd producer, Jens Bogrennel közreműködésével készítettek el, doboscserén esett át. A zenekarban viszonylag rövid pályafutását maga mögött tudható Szpuszenik Richárdot, az Ektomorf és Bloody Roots soraiból már ismert Szabó Dániel vette át.

Höflinger Tamás gitáros az alábbiakat fűzte hozzá a tagcseréről:

Szerencsére a lehető legjobban alakult a váltás, és ha végre sikerül újra színpadra jutnunk akkor mindenki megbizonyosodhat róla, hogy újra teljes egységet alkot a zenekar, mind emberileg, mind pedig teljesítményben.
Majd Szabó Dániel dobos folytatta:

Törekszünk minél több időt együtt tölteni, hogyha végre zöld utat kap az élőzene, az eddigi legsúlyosabb formájában hallhassátok/láthassátok a zenekart. Szerencsére ez a stílus nagyon is közel áll hozzám, így gördülékenyen sikerült átrágnom magam ezen a progresszív groove labirintuson.
A zenekar és menedzsmentje gőzerővel dolgozik a pandémia miatt elmaradt hazai és nemzetközi koncertek pótlásán, amire remélhetőleg a folyó évben fog sor kerülni.
Lucsányi Milán énekes tette hozzá:

Összességében nagyon eredményesen dolgozik a zenekar mögött működő csapat, szóval remélhetőleg, ahogy megnyílnak a kapuk, mi újra buszba szállunk és végigcikázunk a kontinensen. Persze iszonyatosan nagy a káosz a háttérben és senki sem tud semmi biztosat, de annak nagyon örülünk, hogy a szervezők is azon dolgoznak, hogy minket színpadra rakjanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5416378360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása