Rozsdagyár

OSSIAN - Klippremier: Lassan ébredő

2021. április 23. - Kovenant

ossian_band_2021.jpg

Újabb friss dalt tett közzé a május 7-én érkező “A teljesség” című új nagylemezéről az Ossian. A Lassan ébredő egy ballada, melyben zongorán Ádám Attilát (Tales of Evening), vonós hangszereken pedig Ángyán Tamást (Cool Head Klan) hallhatjuk. 

Már elindult a zenekar teljesen megújult hivatalos webshopja is, melyen nem csak az új lemezt lehet előrendelni ITT több formátumban (CD, kazetta, támogatói csomag), hanem sosem látott változatosságban találhatók zenekaros termékek: a póló- és pulóverkínálaton túl elérhetők maszkok, egérpad, tornazsák, passtartó és hűtőmágnes is.

A zenekar őszi budapesti nagykoncertje háromszoros ünnep lesz: a “Csak a jót” és “A teljesség” albumok bemutatója, illetve a zenekar 35 éves jubileumi koncertje 2021.09.11.-én, a Barba Negrában kerül megrendezésre (a csapat előző albumáról ITT írtunk kritikát, míg Paksi Endrével készült interjúnk ITT olvasható).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5116510736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2021.04.23. 16:25:18

Teltházas koncert lesz.
süti beállítások módosítása