Rozsdagyár

DUSTY CHOPPER - Dalpremier: Old Man Hudson

2021. május 17. - Kovenant

dusty_chopper.jpg

Május elején debütált a hazai benzin- és whiskey-szagú metalbanda, a Dusty Chopper legújabb anyaga, az "Old Man Hudson".

Az új anyagban szüneteltettük a southern / biker / redneck túltengést, teljesen elborultunk, és egy keserű, sludge- és doom-témákkal agyonpakolt mocsári szörnyet kreáltunk. Ja, és útközben a gyógyszer is elgurult (fél évig zárva voltak a kocsmák, ezen mi a meglepő?!), úgyhogy megkértük Jósa Tamás barátunkat (Divided), hogy segítsen kimaxolni a dolgot.

Amikor azt mondjuk, "EP": az Old Man Hudson egyetlen, EP-hosszúságú dalból áll. Nem kislemezdal, de nem is rendes EP. Csak egy hosszú, dühtől, tehetetlenségtől és keserűségtől átitatott nóta, mely az elmúlt másfél évet sűríti le 11 percre.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1316563888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása