Rozsdagyár

WARDRUNA - Jövő nyáron a Barba Negrában

2021. június 03. - Bodzilla

kepatmeretezes_hu_unnamed1.jpg

Wardruna: különleges vendégekkel érkeznek hozzánk, igazi ambient, neofolk és világzenei est elé nézünk jövő nyáron! A Barba Negrában is fellép az Einar Selvik énekes/multi-hangszeres vezette ambient, dark folk világzenei hatásokat varázslatosan keverő norvég Wardruna.

A januárban megjelent “Kvitravn” lemezt tavasszal már egy eszméletlenül hangulatos virtuális előadáson is bemutatták, arra viszont egyelőre várni kell, hogy személyesen is átélhessük ezt az élményt. A várakozásnak jövő nyáron lesz vége, 2022. július 6-án Einar Selvik és zenekara a Barba Negra színpadán repít el minket egy másik korba: vendégeik a Kalandra és a Lindy-Fay Hella & Dei Farne lesznek.

kepatmeretezes_hu_unnamed2.jpg

A Nordic Nights turné eredetileg a 2021-es tervek között szerepelt, a 2022-es koncertsorozat ennek pótlásaként Nordic Nights Summer Open Air Tour néven kerül megrendezésre. A társaik a hasonló vizeken evező norvég Kalandra zenészei lesznek, akik nagyívű, hátborzongató dallamokat szőnek éteri, alternatív pop, new age és világzenei alapokra. A “The Line” című bemutatkozó nagylemezük tavaly októberben jelent meg.

kepatmeretezes_hu_1.jpg

Mellettük a Lindy Fay-Hella & Dei Farne formáció erősíti a felhozatalt; az énekesnőt aligha kell bemutatni a Wardruna-rajongóknak, hiszen 18 éve énekel a zenekarban. Saját neve alatt 2019-ben hozta ki első nagylemezét, a “Seafarer” dalait most első ízben hallhatjuk élőben, ami tökéletes nyitányként alapozza meg az este hangulatát.

kepatmeretezes_hu_2.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1516580182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása