Rozsdagyár

AMD - 9 év után új albummal jelentkeznek a hardcore veteránok

2021. július 28. - Kovenant

amd.jpg

10 vadiúj dal mellett 4 újravett klasszikus (Terror, Pestis, Sivár lét, Mészárszéki hétköznapok) is felkerült a lemezre, mely  “Temetetlen múlt” címmel jelenik meg októberben. A dalokból egy kis ízelítőt már most hallhatunk - a zenekar kedvcsinálónak egy rövid albumelőzetest jelentetett meg a friss lemezhez, a kiadvány előrendelése pedig szeptember elején indul a H-Music Hungary webshopján keresztül.

A zenekar három éve megújult felállással működik - Kemencei Balázs (Wall Of Sleep, Stonedirt, Salvus) gitáros csatlakozása mellett hosszú évtizedek után visszatért a zenekar soraiba Füleki Sándor alapítótag is (Wall Of Sleep, Mood, ex-Leukémia), így lett újra teljes a Kiskovács (dob), Seza (ének) és Sík (basszusgitár) alkotta felállás. 

Az A.M.D. (Anti Military Demonstrations) 1987-ben alakult, hazánk legkorábbi hardcore zenekarainak egyikeként. Legutóbbi nagylemezük “Mindenen kívül” címmel jelent meg 2012-ben, idén pedig a dunaújvárosi Metal Factory fesztiválon találkozhatott a zenekarral a közönség.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5916641480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása