Rozsdagyár

DER WEG EINER FREIHEIT - Klippremier: Morgen

2021. szeptember 01. - Kovenant

der_weg_einer_freiheit.jpg

A német avantgárd black metal négyes, a Der Weg Einer Freiheit november 19-én "Noktvrn" címmel a Season Of Mist kiadó gondozásában jelenteti meg új albumát, melyről most a Morgen című tétel klipje nézhető meg a hajtás után. 

A Morgen az első dal, melyet az új albumunkhoz elsőként kihoztunk videó formájában. Ez egyben az első zenei klip, melyet a zenekar valaha megjelentetett. A képi világ tökéletesen alátámasztja a szám által hozott letaglózó atmoszférát, bemutatva egyben a valóság és az álmok, a nappal és az éjszaka, a kétségek és remények, valamint a dolgok irányítása és annak elvesztése között elhelyezkedő világot. Hatalmas öröm és megnyugvás számunkra, hogy a "Finisterre" albumot követő több mint négy év után bemutathatjuk az első dalunkat és most már örömmel tekintünk vissza az egész "Noktvrn" elkészítési folyamatára. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7816677326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása