Rozsdagyár

OSSIAN - Dalpremier: Ez az a ház (Tankcsapda-feldolgozás)

2021. szeptember 20. - Kovenant

ossian_2020_7.jpg

Feldolgozás-albumot ad ki az Ossian "Most mi jövünk!" címmel október 15-én: az anyag egyfajta kiegészítője, illetve válasz a 2018-ban, Paksi Endre 60. születésnapjára magyar rockzenekarok közreműködésével készített "Egyek vagyunk" című korongra (a tribute-lemez kritikája ITT olvasható). Most az Ez az a ház című Tankcsapda-sláger Ossian-verziója hallgatható meg a hajtás után (az Ossian és a Tankcsapda legutóbbi albumainak kritikája ITT és ITT olvasható).

2018-ban a 60. születésnapomon óriási meglepetést kaptunk. Teljes titokban 19 Ossian-dalt dolgozott fel egy-egy zenekar, fantasztikus átiratok születtek. Szerettük volna ezt viszonozni, amire a mostani hosszabb kényszerszünetben lehetőségünk is nyílt - 19 saját stílusunkra formált dallal köszönjük meg a három évvel ezelőtti nagyszerű gesztust!

A Tankcsapda zenekar nem csak elsőként dolgozott fel Ossian-dalt (Ítéletnap), de Lukács Laci és Fejes Tomi sok egyéb alkalommal is abszolút pozitívan kiállt mellettünk! Reméljük, hogy az egyik kedvenc TCS-dalunk ebben a formában nekik és mindenkinek tetszeni fog!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6616694234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

para_noir 2021.09.21. 08:40:31

Az egész Ossian hihetetlenül fos, ez az éneklés hazavágja még a jobb zenéiket is.
süti beállítások módosítása