Rozsdagyár

PROJECT FOR A BETTER DREAM - Új énekessel és új EP-vel tér vissza a csapat

2021. december 30. - Kovenant

project_for_a_better_dream.png

A Project For A Better Dream 2015-ös nagylemeze után 2022-ben egy újabb EP-vel tér vissza, amelyet "Ascension" címmel jelentetnek meg. A lemezmegjelenés időpontja 2022. február 1-e, de előtte még sok más újdonsággal is készül a zenekar.

A Project For A Better Dream zenekar "Ascension" címmel visszatérő EP-t jelentet meg 2022. február 1-én. Az immáron tizenegy éves együttes viszont nem csak új lemezzel, hanem sok más újdonsággal is készül a 2022-es év elejére. A zenekar az elmúlt években sok változáson ment keresztül: a legfrissebb lemezüket új énekesük, Lugosi Gergely „G” közreműködésével vették fel, aki 2018 óta tagja a csapatnak.

"Örülök, hogy ezekkel a srácokkal megtalálhattam a hangomat; nem csak egy zenekart, hanem nagyszerű barátokat is nyertem velük. Remélem, mindenki annyira fogja bírni az új lemezt, mint mi, mert a rengeteg befektetett idő és energia a közös munka során a csapatot is remekül összekovácsolta.” – mondta az énekes.

A PFABD az új EP-n öt – stílusában és hangzásában is – friss számmal készül, amelyek bár a zenekar régi arculatát is őrzik, zeneileg ellenben sok újdonságot tartogatnak a metalcore-kedvelők számára. A lemez – a névadó száma után – "Ascension" címmel jelenik meg, amely az elmúlt évek nehézségeiből való kilábalást is szimbolizálja a zenekar számára.

De nem csak lemezzel készülnek a srácok, hanem egy ütős klipet is forgattak az EP egyik számához, ennek megjelenési dátuma pedig 2022. január 16-a lesz. A csapat izgatottan várja a folytatást, Kenesei Kristóf, a zenekar dobosa a következőket mondta a 2022-es évről:

„Nem csak a lemez és a klip lesz a 2022-es év nagy dobása a részünkről, hanem tavasszal sok meglepetéssel is készülünk, erről a következő hónapokban részletesen is beszámolunk majd a közösségi média oldalainkon.”

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3016799196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása