Rozsdagyár

CRISTINA SCABBIA: A Type O Negative mindig is az örök kedvencem marad

2022. január 20. - Jurancsik Eszter

71708370_2736314579714469_8423324796179185664_o_2.jpg

Cristina Scabbia, a milánói Lacuna Coil énekesnője korábban elmesélte, hogyan került huszonévesként kapcsolatba a metallal, amikor is egy barátja megmutatta neki a Metallica zenéjét - nem sokkal később pedig ő maga is ebben a műfajban kötött ki, amikor zenekara 1994-ben megalakult.

Másik kedvenc csapata a Type O Negative, akikkel egy ízben együtt is turnézott az olasz együttes, Cristina pedig visszaemlékezett erre:

Aki ismer, tudja jól, hogy mindig is nagyon szerettem a Type O Negative-ot. 2003-ban megkaptuk azt a kivételes lehetőséget, hogy velük turnézhattunk, én pedig megbizonyosodtam arról, hogy Peter, Johnny, Kenny és Josh nemcsak fantasztikus zenészek, hanem csodálatos emberek is!

- kezdte sorait Cristina, majd így folytatta:

A turné végén Peter úgy döntött, hogy mindannyiunkat elvisz egy La Palina nevű olasz étterembe New Yorkban, ahol bemutatott minket a barátainak, és megajándékozott minket egy fantasztikus estével. Soha nem fogom elfelejteni az összetartozás érzését, mely átjárt minket azon a boldog estén. Ezekre a pillanatokra visszagondolva még fájdalmasabb a tudat, hogy Peter már nincs közöttünk, a Type O Negative pedig valószínűleg örökre befejezte a zenélést, de hihetetlen örökséget hagytak az utókornak. Addig nem igazán éreztem ennyi szeretetet és tiszteletet egy zenekar iránt. Mindig is az imádóik közé fogok tartozni, örök kedvenceim maradnak, az biztos.

A Lacuna Coil legutóbbi sorlemezéről, a 2019-es "Black Animáról" ITT írtunk kritikát.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1216819488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása