Rozsdagyár

TAYLOR HAWKINS - Elhunyt a Foo Fighters dobosa

2022. március 26. - Kovenant

th.jpg

Ötvenéves korában elhunyt Taylor Hawkins, az amerikai hard rock csapat, a Dave Grohl vezette Foo Fighters dobosa. Az ütős 1997 óta játszott a zenekarban, a tragikus hírt az együttes hivatalos Facebook-oldalán közölte.

A banda éppen Dél-Amerikában turnézik, pénteken este kellett volna fellépniük a Kolumbiában, Bogotában megrendezett Festival Estereo Picnic fesztiválon, azonban érthető módon a haláleset miatt koncertjük elmaradt. A dobost a Bogotában fekvő hotel szobájában találták meg, a halál oka ismeretlen.

A Foo Fighters-családot teljesen lesújtotta szeretett barátunk, Taylor Hawkins tragikusan korai halála. Zenei lelkesedése és ellenállhatatlan nevetése örökké velünk marad. A szívünk most feleségével, gyermekeivel és családjával van és egyben kérünk mindenkit, hogy ebben az elképzelhetetlenül nehéz pillanatban tartsa tiszteletben gyászukat és magánéletüket. 

Hawkins a Foo Fighters mellett 2019-ben saját szólóalbumával jelentkezett, de játszott Slash 2010-es korongján is, illetve 2007-ben a Live Earth jótékonysági projekt keretében Roger Taylor és Chad Smith társaságában szerepelt. Emellett Taylor Hawkins & The Coattail Riders nevű csapatával három albumot is megjelentetett. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9017789906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kivlov 2022.03.26. 14:37:43

Igazságtalan a világ... :(
süti beállítások módosítása