Rozsdagyár

FEKETE PONT - Klippremier: Konteó

2022. május 01. - Kovenant

fekete_pont.jpg

A Fekete pont zenekar egy négytagú budapesti punk/metal formáció teljesen szokványos történettel. Dalszövegeikben szeretnének rámutatni a világ fekete pontjaira, de azért az élet piros pontjai mellett sem mennek el szó nélkül. Átlagosan kéthavonta terveznek jelentkezni újabb dalokkal, melyek közül elsőként most a Konteó klipjével lehet megismerkedni a hajtás után. 

Az utóbbi pár évben eléggé felpörögtek a dezinformációk és a sokszor egymásnak ellentmondó konteók is. A hiszékenység és az összeesküvés-elméletek terjedése a kontroll nélküli internetes világban még könnyebben talál utat magának, sokszor elbizonytalanítva a legjózanabbakat is. Általános emberi igény, hogy értsük, mi zajlik körülöttünk, szükségünk van magyarázatra akkor is, ha ennek igazságtartalmát lehetetlen ellenőrizni. Mindez néha hozza magával azokat, akik próbálnak visszaélni vele, nyerészkedni rajta.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9117821089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása