Rozsdagyár

CSIKK - Klippremier: Add magad

2022. május 05. - Kovenant

csikk.jpg

A Csikk együttes a pandémia hajnalán alakult Egerben, azonban sokáig a stabil tagok megtalálásával szenvedett. Ennek ellenére megjelentettek két dalt (A korona ára, Furcsa), melyeket nagyszerűen fogadott a közönség, ráadásul a hiányzó zenekari láncszemeket is bevonzotta.

2021 novemberétől teljes a csapat. Oláh Róbert frontember és Simon Dénes gitáros mellé Czuczor Dániel csatlakozott basszusgitáron, valamint Kirigucz József dobon. Hamar rögzítettek három új dalt a Remember Home Audio stúdióban, melyek közül az első, az Add magad a napokban debütált. A csapat által csak sufniklipnek hívott videó a szám mondanivalóját hivatott alátámasztani: nem kell erőlködni semmin, engedjük meg magunknak, hogy azok legyünk, akik valójában vagyunk. A vágóképek a Bike Week Sirok ideje alatt készültek, hiszen évtizedek óta visszajáró vendégek a tagok.

A bemutatkozó anyagok lehetőséget adtak arra, hogy a zenekar a Harley-Davidson által szervezett Open Road Tour egri állomásán, a Road zenekar és az Allsuckall előtt lépjen színpadra május 27-én, így most erre készül gőzerővel a csapat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr217824437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása