Rozsdagyár

THE BLACK DAHLIA MURDER - 41 éves korában elhunyt Trevor Strnad énekes

2022. május 11. - Kovenant

ts.jpg

Az amerikai dallamos death metal csapat, a The Black Dahlia Murder hivatalos Facebook-oldalán tette közzé, hogy 41 éves korában elhunyt Trevor Strnad, a zenekar frontembere.

Szomorúan tudatjuk, hogy elhunyt Trevor Scott Strnad. Testvérként, szülei gyermekeként és barátként mindenki szerette, aki csak találkozott vele. A zenei világ élő lexikonaként mindent ismert a metalban, imádott mindenkit megölelni, remek dalszövegeket alkotott és a világ legnagyobb szórakoztató művészeinek egyike volt. Dalszövegeiben egyaránt jelen volt a horror, a játékosság, a mágia. Az élete volt a szórakoztatás. 

A közlemény végén az amerikai Nemzeti Öngyilkosság-megelőzési Segélyvonal telefonszáma szerepel (a csapat utolsó három albumáról ITT, ITT és ITT írtunk kritikát).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9517829543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása