Rozsdagyár

NEIL YOUNG - Dalpremier: Standing In The Light Of Love

2022. május 27. - Kovenant

neil_young_2.jpg

A kanadai-amerikai énekes-gitáros, Neil Young folytatja aazoknak az elveszett albumainak a kiadását, melyeket kompletten rögzített több évtizedes pályafutása során valamikor, azonban szépen el is rakta azokat a fiókba, hogy aztán majdnem örökre elfelejtődjenek.

Az utóbbi pár évben a zenész megnyitotta archívumát: 2020-ben hozta ki az 1975-ös "Homegrown", tavaly pedig az 1982-es és 1987-es "Johnny's Island" és "Summer Songs" című albumait. Most pedig a 2001-ben a Crazy Horse nevű bandájával rögzített "Toast" című stúdiólemez került sorra, melyet egy éppen akkor felbomló párkapcsolata alatt írt és véleménye szerint az anyag túlságosan szomorúra sikeredett és nem bírta megjelentetni. Most a Standing In The Light Of Love című tétel hallgatható meg róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8417842217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása