Rozsdagyár

PROGRAMAJÁNLÓ - Sztárdömping júliusban is

2022. június 28. - Bodzilla

629b04750a39d_o_large.jpg

Itt a nyár közepe, és mint ahogy a hőség, úgy a sztárdömping is nagyobb fokozatra kapcsol. Már eddig is szuper koncertekkel ajándékozott meg minket ez az év, régen várt elmaradt bulik pótlásaival és vadonatúj turnékkal. Akinek maradt még spórolt pénze, annak sem kell attól félnie, hogy a zsebében marad. Júliusban sem lesz hiány nagy nevekből vagy éppen underground kedvencekből.

Július 1.: STEEL PANTHER - Barba Negra

Az amerikai glam rock csapat július 1-jén pótolja a már kétszer is elhalasztott koncertjét a Barba Negrában. A vendégzenekar a Florence Black lesz.

Július 3.:  ALESTORM'S Piratefest Budapest - Barba Negra

A kalózmetal csapatnak a napokban jelent meg a friss albuma, melyről ha más nem is, a Magyarország című dal biztosan felcsendül majd a koncerten. Úgyhogy lehet majd teli torokból ordítani, hogy "Pálinka for everyone". Az est egy minifesztivál lesz, ahol fellép még a Visions Of Atlantis és a hazai Rumproof is.

Július 4.:  WHITESNAKE - Barba Negra

A Deep Purple énekese, valamint a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja, David Coverdale által alapított legendás rock’n’roll banda, a Whitesnake büszkén jelenti be világ körüli búcsúturnéját. A fellépés Budapesten is látható lesz 2022. július 4-én a Barba Negrában.

 

Július 5.: FIVE FINGER DEATH PUNCH - Papp László Aréna

Báthory Zoliék második hazai koncertjére július 5-én kerül sor az Arénában. Eredetileg a Hoolywood Undead társaságában jöttek volna, de ők sajnos technikai és logisztikai problémákra hivatkozva visszamondták a bulit. Helyettük a svéd Solence lesz majd a bemelegítő csapat.
 

Július 6.: WARDRUNA - Barba Negra

Az eredetileg 2021-re tervezett Nordic Nights turné most 2022 nyarára került átütemezésre. A By Norse Music-kal együttműködve a Wardruna a „Nordic Nights Summer Open Air Tour” zászlaja alatt zajló koncertsorozat főszereplője lesz Európa-szerte. Hozzájuk társul a koncertsorozatban a Kalandra és Lindy Fay-Hella & Dei Farne.
 

Július 11.: JUDAS PRIEST - Papp László Aréna

Kevés olyan metalbanda van, mely akkora sikereket ért volna el, mint a Judas Priest hosszú karrierje alatt. Megalakulásuk óta azért zenéltek és zenélnek még mindig, hogy megváltoztassák a heavy metal műfaját. Megünnepelvén elképesztő 50 évüket a zeneiparban, a Judas Priest egy fantasztikus turnéra indult, amelyet a budapesti közönség is láthat. Előttük bemelegítésként The Dead Daisies lép majd színpadra.
 

Július 12.: PEARL JAM - Papp László Aréna

A Pearl Jam több, mint 30 éve ad koncerteket. Azóta tíz stúdióalbum, több száz fantasztikus élő koncert (és az azokat követő bootleg-kiadások), továbbá világszerte több, mint 85 millió eladott lemez köthető a nevükhöz - és a zenekar továbbra is sikeres mind a rajongók, mind a kritikusok körében, valamint beiktatták őket a Rock and Roll Hírességek Csarnokába is. Most a Pearl Jam egy tizenöt állomásos európai turnéra indul, amely a Budapest Arénában is látható lesz. Ez lesz a banda első fellépése Budapesten 1996. óta. Előzenekar a White Reaper.
 

Július 14.: KISS - Papp László Aréna

Egy elképesztő 45 éves karrier után, amely a rock ‘n’ roll legendák korszakát indította el, a KISS 2019-ben End Of The Road címmel megkezdte utolsó turnéját. Az elképesztően látványos koncertjeiről ismert KISS évtizedek óta bizonyítja, hogy miért őket tartják a rock ‘n’ roll legendás showmenjeinek. A Rock & Roll Hírességek Csarnokának tagjaiként több, mint 100 millió eladott albummal állítják, hogy ez a turné a KISS-őrültek millióinak szól. A zenekar a magyar rajongóktól is elbúcsúzik a Budapest Arénában.

Július 27.: GOJIRA - Barba Negra

A Gojira eredetileg a Korn vendégeként jött volna hozzánk, ám végül úgy döntöttek, hogy önálló koncertet adnak. Az est két vendégzenekara a nem kisebb érdeklődésre számot tartó Alien Weaponry és az Employed To Serve lesz.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr717867803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása