Rozsdagyár

OMEGA DIATRIBE - Tizedik szülinapja alkalmából új EP-vel rukkol elő a hazai extrém groove metal csapat

2022. augusztus 29. - Kovenant

omega_diatribe_2022_1.jpg

Idén ünnepeli az Omega Diatribe a tizedik aktív évét, amit egy "My Sphere" címet viselő exkluzív digitális EP-vel koronáznak meg. A kiadvány társproducere és a keverésért/maszteringért felelős embere ismét a dán Tue Madsen volt, akinek a munkájával anno sikerült bezsebelniük a 2018-as HangSúly Zenei Díjazáson "Az Év Legjobb Stúdióprodukciója" díját a harmadik, "Trinity" címet viselő lemezükkel.

A közelgő "My Sphere" EP-n egy vadiúj dal mellett egy klasszikus tétel újradolgozása is helyett kapott a debütáló "Iapetus" című nagylemezről, valamint további 2 remix-nóta ékesíti a dalcsokrot a legutóbbi "Metanoia" lemezükről, mely Farkas Péter aka. dOTS munkáját dicséri (a zenekarral készült videointerjúnk ITT nézhető meg, míg legutóbbi stúdióalbumukról ITT írtunk kritikát).

A zenekar jelenleg az őszi 10 Years Of Extreme Groove Metal turnéjára készül, melynek már biztos, hogy lesz budapesti állomása is, mégpedig október 21-én az A38 Hajón, olyan zenekarok társaságában, mint az Insane és a Beneath The Void.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6417919089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása