Rozsdagyár

STRONG DEFORMITY - Húszéves a "Magic Syrup" album, jubileumi koncert az Instantban

2022. november 23. - Kovenant

strong_deformity2022_2.jpg

A közelmúltban ismét aktivizálódott csapat, a Strong Deformity megünnepli az idén kereken húszéves, nagy áttörést jelentő "Magic Syrup" című albumát.

Eljött a pillanat, hogy együtt ünnepeljük veletek a zenekar 2002-ben megjelent "Magic Syrup" című albumának 20 éves évfordulóját. Egy nagyon hosszú időszak volt, amely alatt mindannyiunk életében rengeteg minden történt. Most újra együtt itt vagyunk, hogy veletek közösen, újdonsült és régi baráttal töltsünk el egy mágikus estét. Kiváncsiak vagyunk, hogy milyen érzés lesz nektek és nekünk is a teljes albumot egyben eljátszani és meghallgatni.

Ehhez az ünnephez csatlakozott két társzenekar is: a The Table Spoon Pécsről és a már sokak számára ismert és kedvelt Dharma zenekar. Tehát 2022. november 26-án, szombaton (kapunyitás 18.30) találkozhattok velünk és vendégeinkkel, illetve a két említett zenekarral az Instantban, Budapesten. Várunk mindenkit ugyanolyan szeretettel, mint régen és most is.

Jegyek ITT, illetve a a koncert napján a helyszínen is kaphatók. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr117986102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása