Rozsdagyár

HIT BY A SCHOOL BUS - Megjelent a hazai hardcore brigád EP-je

2022. december 02. - Kovenant

hit_by_a_school_bus.jpg

November 11-én jelent meg a budapesti hardcore punk csapat, a Hit By A School Bus új EP-je "There’s No Y In Fuck Off And Die!" címmel.

Büszkén jelentjük, hogy elkészült a zenekar negyedik hangzóanyaga! Négy éve nagyjából változatlan tagsággal (Medve - gitár/ének, Tomika - dob, Mapett - basszusgitár) az volt a koncepció, hogy ezúttal mindent játsszunk fel a klasszikus  módon, stúdióban, régisulisan. A kibaszott járvány aztán persze ebbe is beleköpött, hiszen alapesetben nem húztuk volna négy évig a dolgot, de a lezárások és a behalt élőzenei színtér sajnos nekünk is odavertek. Mapett közben leköltözött az agglomerációba, szóval nem tudta már vállalni a budapesti zenekarozást, így  basszusgitáros poszton TGer barátunk játszik, aki amúgy eddig is amolyan csendes negyedik tagként  tevékenykedett - a legutóbbi borítót, ahogyan a mostanit is, ő készítette, illetve valamennyi felvételen és csordavokálban részt vett, szóval kézenfekvő volt a döntés.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2317993272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása