Rozsdagyár

LOULAND - Klippremier: Gyorsabban

2022. december 02. - Kovenant

louland.jpg

A magyar nyelvű szövegekkel és női énekkel dolgozó, 2015-ben megalakult hazai dallamos metalbanda, a Louland zenekar új dalt és klipet tett közzé a Gyorsabban című dalukra, mely a hajtás után meg is tekinthető.

A zenekar 2015-ben alakult, a Kövér Lajos utcai próba teremben: néhány fülbemászó dal megalkotása után sajnos feloszlott. A projekt 2020 nyarán éledt újra Turóczi Péter Bence basszusgitáros, és Bagarus Tímea (ének) vezetésével. Az ötlet és a megvalósítás közt alig egy hét telt el. Az első próbán majdnem teljes csapattal elevenítettük fel a régi dalokat Hóbor Bertold gitáros és Pálfia Gergely dobos segítségével. Nemsokkal később csatlakozott Hidvégi Tamás (szintetizátor), akivel megérkezett a Loulandes hangzás is. A zenekar igazán aktívvá 2021 szeptemberében vált, Hóbor Bertold kiszállása után, Száraz Imre gitáros érkezésével. Elkezdtük gyártani az új dalokat, és 2022 őszén színpadra is álltunk, és nem állunk meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6717993074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása