Rozsdagyár

WOODSTOCK BARBIE - Dalpremier: Witch Of The Dice

2023. február 23. - Kovenant

woodstock_barbie_cov-1024x683_4.jpg

Megjelent a Woodstock Barbie hamarosan érkező kislemezének címadó dala, a Witch Of The Dice, egy távol-keleti hatásokkal fűszerezett sivatagi pszichedelia, animációs videóval. 

S láss csodát, egy újabb kritikaféle, mellyel ezúttal arra mutatunk rá, hogy mennyire mérgező lehet túl sok időt tölteni a digitális világban, és mennyire borzalmas lehet elfelejteni, milyen is a valódi, friss, illatos természet. Ez a dal lett az új kedvencem, nagyon szép, távol-keleti hatásokkal átszőtt szépség” – meséli Szandra, a zenekar énekesnője. 

A Witch Of The Dice dal elsők között íródott meg az új kislemezre, de a címe nem jött egyhamar, ám amikor meglett, a zenekar annyira erősnek érezte, hogy az egész EP-t eköré építették, sőt, az anyag teljes illusztrációját is. A lemezborítót, a vinyl kinézetét és a most megjelent videót is Oláh Dóri készítette, akinek a munkáival a Malomfesztviálon ismerkedtek meg először tavaly nyáron. 


“A vizuál alapvetően egy - a zenekar arculatába passzoló - klasszikus pszichedelikus vonalat pendít meg, erőteljes, a címadó dal szövegére támaszkodó szimbólumrendszert használva. A grafika raszterpontos megoldásaival egy korábbi kort idéz meg, az animáció is tradicionális frame-by-frame megoldás, illetve a lemez maga is manuálisan animálható apró finomságot rejt. Kifejezetten öröm volt olyan bandával dolgozni, akikkel az első perctől kezdve megvolt a leghatékonyabb hangnem, és igazi élvezetes alkotófolyamat lehetett a munka” – mesélte Oláh Dóri a munkáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6518056468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása