Rozsdagyár

THE AGONIST - Feloszlik a kanadai metalcore csapat

2023. május 10. - Jurancsik Eszter

the-agonist-promo-1.jpg

A közel húszéves múltra visszatekintő The Agonist ma jelentette be, hogy befejezik működésüket. A kanadai csapat legutóbbi sorlemeze "Orphans" címmel 2019-ben jelent meg (kritika ITT), amely igen szép sikerekkel gazdagította a zenekart.

Sok szempont vezetett ehhez a döntéshez. Ebben benne vannak a személyes, a pénzügyi és az üzleti kérdések is, miközben tiszteletben tartjuk egymás személyes életét és igényeit. Szeretnénk kifejezni a mélységes hálánkat a rajongóknak, akik eljöttek a koncertjeinkre, megvették a cuccainkat és támogattak minket az évek során. Ez az első számú dolog, mely mindig is ösztönzött minket - hogy te, a hallgató, érezz valamit. Tudjuk, hogy ezt együtt értük el. A zenekar tagjai folytatják karrierjüket, akad, aki a saját projektjére koncentrál, és van, aki inkább a családjára fókuszál. Arra kérünk titeket, hogy tartsátok tiszteletben a magánéletünket, és kövessétek a tagokat a személyes közösségi média platformjaikon.

- áll a banda közleményében, amelyből az is kiderült, hogy Vicky Psarakis énekesnő - aki 2014 folyamán váltotta a mikrofon mögött Alissa White-Gluzt - másik projektjében, a 2021-ben alakult Sicksense-ben folytatja karrierjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8918121160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása